Hvem er Sønderborg Køkkenet?

Sønderborg Køkkenet skal ikke være en blandt andre køkkenproducenter, vi kan nemlig meget mere end køkkener …

Vi vil gøre en anderledes forskel i køkkenbranchen med dig og din familie i centrum. Det er vores omdrejningspunkt og prioritering. Vi lytter ind til dine ønsker, behov og muligheder med ro og fornøden tid. Udførlig rådgivning er en selvfølge, ligesom forslag og tegninger til løsninger er en grundlæggende forudsætning og med i vores måde at gøre tingene på. Vi giver tryghed og er en deltagende medspiller i dit boligprojekt, dvs. du og din familie kommer i mål med os fra start til slut. Det er ikke kun de synlige produkter, vi leverer. Vi gennemtænker processen i detaljer og for os er det hver gang en positiv udfordring, at udvikle den ultimative designløsning inden for familiens økonomiske rammebeløb. At realisere drømme, der lever videre i mange år, er altid en stor glæde for os. Din fulde tilfredshed er i højsæde. Den værner vi om, lige fra første møde og til det færdige produkt er leveret.

Vores baggrund

Vi er en helt igennem dansk køkkenfabrik, som tilbage i 1973 ansatte en ambitiøs ung mand ved navn, Johnny Petersen. Han er fortsat hos os, som indehaver af virksomheden og han kunne i august 2013 fejre sit 40 års jubilæum.Kort fortalt begyndte Johnny Petersen sin karriere i køkkenbranchen som 18. årig, hvor en kombination af ustyrlig skaberglæde og sønderjysk grundighed var årsagen til karrierens hurtige forløb og succes. Som ung elev gjorde han sig nemlig positiv bemærket ved at have en anderledes tilgang til tingene. Hans nysgerrighed og videbegær var så markant, at han allerede som nyudlært fik ledelsesansvar på den nyopførte køkkenfabrik, Sønderborg Køkkenet, på Ellegårdvej 23B i Sønderborg. I 1980 blev han af bestyrelsen udpeget til direktør med ansvar for økonomi og salg, mens Knud Madsen blev den anden direktør med ansvar for indkøb og produktion. Det blev et godt fællesskab og i 1987 overtog de sammen ejerskabet af virksomheden med hver 50 % frem til år 2008, hvor Knud Madsen gik på pension og Johnny Petersen overtog hele ejerskabet.

Kerneværdier

Vi er kendt for at være dynamiske, innovative med masser af passion og engagement. Med en fornuftig indstilling til tingene og vore rødder godt forankret i region Sønderjylland, omfavner vi en vifte af destinationer. Vi har en åben organisation, med gennemsnitlig 16 fastansatte på fabrikken i Sønderborg samt forhandlere og agenturer placeret i Danmark og i udlandet. Vi har en virksomhedsstørrelse, hvor alle kan have fokus på hinandens styrker og kompetencer. Vi arbejder med og ud fra en medmenneskelig holdning og tager ansvar for både kundernes, virksomhedens og hinandens ve og vel. Det er vort fundament og en af vore kerneværdier.

Det handler først og fremmest om mennesket, om at yde vort bedste og vise tillid og respekt for det enkelte individ. Det giver os samhørighed og glæde i hverdagen. Vi vil nemlig skabe en positiv stemning omkring os, for en af vore andre kerneværdier er: ”Det skal være sjovt at være på arbejde”. Det er en sætning, vi efterlever og denne glæde rækker langt ud af huset. Det kendetegner både os, som virksomhed i Sønderborg, og alle vore samarbejdspartnere.Vil du læse mere om os, så klik på dette link.

Tak for din interesse og vi glæder os til at hilse på dig.
 

ROMANTIC HOMES - er designkøkkener med stil og stemning.

Køkkenkollektionen

Nordisk
Linie
AluFlex
TopGreb
Gribegreb

Antik
Antique Lifestyle
Copenhagen Classic
Skagen Living
Denmark Style 
Woodliving Lifestyle

Klassisk
Grebsløs
Plus serien
Shaker
Malet

 

Bad, garderobe og opbevaring

Bad
Bryggers
Walk-in og garderobe
Skydedøre
Vinskabe
Design møbler 
Køkkentrend
Designmesse Milano

Specielle løsninger 
BASELIFT/Elevation 
Total renovering
Sommerhus
Priseksempler

Andet
Udstillingskøkken sælges
 

 

 

 

 

 

 

Om Sønderborg Køkkenet

Hvem er vi
Forhandlere
Design Center
Nyheder-Blog
Bestil katalog
Få en aftale 
Tilmelding nyhedsbrev
Cookies og persondatapolitik

Teambuilding 
indland og udland

Bliv forhandler
Ledige stillinger 

Kontakt Sønderborg Køkkenet

Sønderborg Køkkenet
Hovedkontor/Udstilling
Ellegårdvej 23B
6400 Sønderborg
Tlf 74 42 92 20 


Mailadr.: info@sonderborg-kokken.dk

     sonderborg_kokken i Sønderborg, Syddanmark, DK på Houzz