Vi søger ny kollega :-)

ANSØGNINGER / PERSONDATA:
Vi gør opmærksom på, at vi svarer dig hurtigst muligt.
Hvis du ønsker, at vi skal beholde din henvendelse i vores kartotek i 6 mdr., skal du give tilladelse hertil i din ansøgning. Ellers bliver din ansøgning slettet efter svar fra os. Vi henviser i øvrigt til gældende Persondatalov.


 

Stillingsopslag: 

AKTUELT
EN SJÆLDEN CHANCE TILBYDES TIL HURTIG OVERTAGELSE OG MED DIN
INDFLYDELSE ER DU MED TIL AT PRÆGE DIN KØKKENFORRETNING 

Her får du alle tiders mulighed for at overtage en vel etableret og god fungerende køkkenbutik med stigende omsætning og rentabilitet. Vi søger lige nu en afløser til butikken i København, da vores nuværende forhandler, af helt private årsager, ønsker at koncentrere sig om SØNDERBORG KØKKENET på Sydsjælland.

"Min tid i køkkenbranchen er slet ikke udtømt og efter 20 år med succes, hvor butikken i København de sidste mange år har været mit daglige omdrejningspunkt, ønsker jeg at yde rådgivning fra mit hjem på Sydsjælland med spids kompetance på total renovering til både private og erhverv. Jeg har i Sønderborg Køkkenet altid haft en dygtig partner og heldigvis, skal dette samarbejde fortsætte. De har udvist god forståelse og engagement for mit nye forretningsliv og den opbakning gør, at jeg trygt kan give stafetten videre til en ny i butikken," slutter Peter Bernt Nielsen, København.

Vi har forskellige aftalekoncepter til vore forhandlere og samarbejdspartnere. Vi er ikke afhængige af en stor koncern, vi ejer nemlig os selv 100% og derfor er vejen fra tanke til udførelse kort og ukompliceret. Det vil du opleve, når du som selvstændig eller som freelance designrådgiver kommer under vores vinger. 

Bliv en del af vores netværk med base i København. Få sparring og oplev det kollegiale team bag Sønderborg Køkkenet. Læs mere her og kontakt os endelig, når du sidder og overvejer, om dette er noget for dig. Vores holdninger og værdier vil vi gerne fortælle dig meget mere om eller klik og læs mere om os her.

Se vores rundvisning af butikken. Klik på link i højre side eller klik her

Vi glæder os til at høre fra dig.

Johnny Petersen
Indehaver og direktør   

Har du spørgsmål eller mangler yderligere informationer, kontakt venligst Johnny Petersen på Tlf. 7442 9220 eller send en mail til info@sonderborg-kokken.dk mærk: Samarbejde med Sønderborg Køkkenet.


 

Den 11.07.2016 - Stillingen er besat
Tak for din interesse.
 

Dygtig snedker søges til køkkenfremstilling og montering

Stillingsopslag køkkenmontør - ny kollega søges | SØNDERBORG KØKKENETDet sker desværre, at afholdte kollegaer søger nye udfordringer. Det har vi stor respekt for og derfor har vi straks brug for en ny medarbejder.

Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine opgaver er af selvstændig og fleksibel karakter. Der venter nemlig opgaver til dig både på fabrikken, i vores produktion, og ude hos vores kunder. Du skal være faglig dygtig og på egen hånd kunne udføre såvel planlagte som til tider uforudsete opgaver, Det er vigtig for os, at du er serviceminded, venlig og imødekommende. Kundens tilfredshed er i højsæde hos os og du skal varetage denne politik med stor forståelse og loyalitet.

Du har selvfølgelig kørekort og har du lyst til at løse en monteringsopgave i udlandet, så vil det også være en mulighed til dig. I så fald, skal du være indstillet på, at være i udlandet over enkelte dage.

Du vil blive en del at et helstøbt køkkenteam, der tager vare på hinandens velbefindende. Der er sparring og vi taler sammen på kryds og tværs i organisationen. Du vil således opleve at få hjælp fra alle dine kollegaer, når du har brug for det. Samme kollegiale holdning forventer vi også af dig og er du til latter og har glimt i øjet, passer du perfekt ind i vores kreds.

Hvis ovenstående er noget for dig, så vil vi meget gerne høre fra dig så hurtig som muligt. Vi vil gerne ansætte straks, men det er afgørende, at finde den rigtige.

Flere oplysninger til stillingen gives ved henvendelse til vores produktionsleder, Bent Frøhlich. 
Send os nogle ord om dig eller giv os et opkald. Vi glæder os til at høre fra dig.

Henvendelse rettes til:
Bent Frøhlich
Mail: bent@sonderborg-kokken.dk
Tlf.: +45 2945 2450

Ansættelse: Så hurtig som muligt. 
Løn og andre konditioner: Taler vi om under evt. samtale.
Vi bekræfter modtagelsen af din ansøgning og giver dig nærmere besked herefter. 
Klik for printversion af opslag 

 
 

 
 

 

ROMANTIC HOMES - er designkøkkener med stil og stemning.

Køkkenkollektionen

Nordisk
Linie
AluFlex
TopGreb
Gribegreb

Antik
Antique Lifestyle
Copenhagen Classic
Skagen Living
Denmark Style 
Woodliving Lifestyle

Klassisk
Grebsløs
Plus serien
Shaker
Malet

 

Bad, garderobe og opbevaring

Bad
Bryggers
Walk-in og garderobe
Skydedøre
Vinskabe
Design møbler 
Køkkentrend
Designmesse Milano

Specielle løsninger 
BASELIFT/Elevation 
Total renovering
Sommerhus
Priseksempler

Andet
Udstillingskøkken sælges
 

 

 

 

 

 

 

Om Sønderborg Køkkenet

Hvem er vi
Forhandlere
Design Center
Nyheder-Blog
Bestil katalog
Få en aftale 
Tilmelding nyhedsbrev
Cookies og persondatapolitik

Teambuilding 
indland og udland

Bliv forhandler
Ledige stillinger 

Kontakt Sønderborg Køkkenet

Sønderborg Køkkenet
Hovedkontor/Udstilling
Ellegårdvej 23B
6400 Sønderborg
Tlf 74 42 92 20 


Mailadr.: info@sonderborg-kokken.dk

     sonderborg_kokken i Sønderborg, Syddanmark, DK på Houzz